Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Vicens i Tarré, Joan

Vicens i Tarré, Joan

Museu de la Terrissa de Quart

Llicenciat en Història de l’Art per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Museologia i Patrimoni per la Universitat de Girona i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. Membre del Laboratori de Patrimoni, Creativitat i Turisme Cultural a la Universitat de Barcelona (LAB-PATC), de la Junta Directiva del Institut d’Estudis del Baix Empordà, de la Junta Directiva de l’Associació de Museòlegs de Catalunya com a delegat de les comarques de Girona i delegat a Catalunya de la Asociación Española de Museologia. Actualment director del Museu de la Terrissa de Quart, amb la nostra incorporació recent al GRAMP volem contribuir a l’estudi sobre terrissa negra d’època postmedieval en tant que element patrimonial de primer ordre per a la reconstrucció de processos productius i transferències culturals en època moderna i contemporània.

Publicacions:

Vicens, J.; Travé, E. (2018): “La terrissa popular de Josep Escortell i Cerqueda: La tipologia de Quart”. Estudis del Baix Empordà, 37 (en premsa).

Vicens, J. (2007): “Per bruixa i metzinera: la cacera de bruixes a Catalunya”. Mnemòsine: Revista Catalana de Museologia, 4: 230-241.

Solé, D.; Vicens, J. (2005): “El Fòrum i les exposicions”. Mnemòsine: Revista Catalana de Museologia, 2: 169-195.

Vicens, J. (2005): “El Museu de la Pesca, menció especial al Premi Museu Europeu de l'any”. Mnemòsine: Revista Catalana de Museologia, 2: 213-216.