Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

19 Febrer 2021

Noves publicacions

Gramp 2021 02 19 002

Us comuniquem que hem actualitzat la secció de publicacions (http://www.grampub.com/ub/index.php/ca/publicacions-grampub) de la nostra web. Ara hi podreu trobar, els resultats de les darreres recerques publicades al llarg de 2019 i 2020. En destaquem les més recents en relació a cada línia de recerca:

Mediterraneum

Podeu descarregar el llibre De Aragón a Venecia. El «Llibre major de comerç de llana blanca amb Itàlia» de la companyia Torralba (1433-1434) a la web del Servei de Publicacions de la UB: http://www.publicacions.ub.edu/ficha.aspx?cod=12705 i diverses publicacions sobre la gestió integrada de dades procedents de les fonts escrites i materials en revistes especialitzades sobre gestió de la informació i intel·ligència artificial (https://www.ijimai.org/journal/bibcite/reference/2881). No oblideu de consultar les darreres publicacions d’aquesta línia de recerca a la web dels projectes de la Companyia Torralba (http://www.xn--compaiatorralba-2qb.com/home/index.php/es/)

Arqueologia del paisatge

Aquesta setmana ha aparegut l’article “Assessing natural vs anthropogenic horizons through deposit modelling strategies at the Medieval Site of Santa Margarida (Martorell, Barcelona, Spain)” publicat a la revista Geoarchaeology (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/gea.21844), en el qual es reconstrueix el paisatge antic del Priorat de Rocafort (Martorell) a partir de l’estudi geològic del territori. També en aquesta línia, han aparegut dos articles més en relació a la recerca desenvolupada a l’Alto Arlanza, sobre els espais de producció al jaciment de Revenga i sobre l’articulació territorial de l’espai.

Ceràmica i processos productius

Finalment, la línia d’estudi de la ceràmica i dels processos productius, compta també amb noves publicacions indexades, sobre la definició de tipologies (https://revistas.usal.es/index.php/0514-7336/article/view/zephyrus201984161182) i sobre alguns estudis de cas específics, com el del jaciment de Revenga (http://aespa.revistas.csic.es/index.php/aespa/article/view/572) en el marc del projecte GREYWARE.

Esperem que us puguin ser útils!