Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

08 Setembre 2020

Nous projectes de recerca finançats al GRAMP

A la darrera convocatòria de projectes de I+D+I convocats pel Ministerio de Ciencia e Innovación, s’han concedit dos nous projectes de recerca liderats per investigadores del GRAMP i enmarcats en dues de les nostres línies de treball:

GÉNESIS (PID2019-104157GB-I00) “Globalización económica y nuevos espacios internacionales: Mercados europeos y redes comerciales bajomedievales en el Mediterráneo occidental” és un projecte liderat per la dra. M. Dolores López i es desenvoluparà entre 2020 i 2024 en la línia d’història de la Mediterrània. El projecte pretén continuar amb l’estudi de les societats mercantils a la baixa edat mitjana endegat des de fa alguns anys a partir d’altres projectes del nostre grup, en col•laboració amb les universitats de Cambridge, Panthéon-Sorbonne, Torino, Consiglio Nazionale delle Richerche, Paris-Est-Marne-la-Vallée i la UNED.

GREYWARE (PID2019-103896RJ-I00) “Transformaciones en el uso de cerámica utilitaria de cocción reductora: una aproximación diacrónica y social a los modos de producción y consumo” és un projecte liderat per la dra. E. Travé i centrat en l’anàlisi de les produccions de ceràmica reductora en períodes de transició; d’una banda en els segles previs a la consolidació del món feudal i, de l’altra, en el camp de la ceramologia postmedieval. Es durà a terme entre 2020 i 2023 en col•laboració amb el Museu de la Terrissa de Quart, el Museu Arqueològic de l’Esquerda i el Centre d’Estudis Martorellencs.