Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

27 Octubre 2018

Participació a les V Jornades d’Arqueologia de la Catalunya Central

Diferents membres del GRAMP.UB, juntament amb l’equip de l’Esquerda, han participat a les V Jornades d’Arqueologia de la Catalunya Central, que enguany s’han celebrat al Museu de la Pell d’Igualada. En una comunicació titulada “L’evolució de la fortalesa de l’Esquerda des del Bronze final fins a l’Edat Mitjana”.

04 Octubre 2018

IV Jornadas de Estudiantes de Historia “Clotario Blest”

afiche web3 0La setmana vinent, el nostre company Ginés Puente participarà a les IV Jornadas de Estudiantes de Historia “Clotario Blest”, que tindran lloc a la Universitat de Santiago de Chile entre els dies 9 i 10 d’octubre de 2018.

07 Setembre 2018

Participació del GRAMP al Congrés de l’Associació Europea d’Arqueòlegs

Aquest matí ha tingut lloc la sessió #747 – Archaeology of the Visigothic and Carolingian Europe (5th – 9th Centuries), organitzada pels Drs. Imma Ollich, Albert Pratdesaba i Roeland Paardekooper. Diferents investigadors del GRAMP han participat amb presentacions relacionades amb els treballs que desenvolupa el grup a l’actualitat als jaciments de Santa Margarida, Revenga i l’Esquerda entre d’altres

 

25 Agost 2018

Excavacions a Revenga (Burgos) i xerrada de divulgació

Aquesta tarda ha tingut lloc a Revenga la xerrada de divulgació que anualment oferim des del GRAMP per als habitants i estiuejants dels pobles de la zona, convidats pels tres Ajuntaments que regeixen l’espai comunal on s’hi ubica el jaciment.

26 Octubre 2018

Participació al Congrés d’Arqueologia del Camperolat

Aquest divendres 26 d’octubre, el GRAMP.UB s’ha fet present al Congrés Internacional “Archaeology of Peasantry”, organitzat per la Universitat del País Basc (UPV/EHU) i celebrat a la Facultat de Lletres, a Vitòria, amb una comunicació titulada “Peripheral landscapes and mountain areas (5th-9th Centuries): The case study of Revenga (Burgos)” a càrrec de les nostres companyes Karen Álvaro i Esther Travé.

25 Setembre 2018

Inici de curs al Laboratori d’Arqueologia Medieval

Durant la segona quinzena de setembre, coincidint amb l’inici de curs acadèmic, alguns estudiants d’arqueologia han iniciat les “Pràctiques de Ceramologia en contextos medievals i moderns” que ofereix el GRAMP.

03 Setembre 2018

Retalls de premsa

La setmana passada vam cloure la campanya arqueològica al jaciment de Revenga. La intervenció d’enguany ha permès confirmar la distinció de les dues fases d’hàbitat conegudes per a l’assentament a més de la morfologia d’alguns dels espais de producció. La premsa regional ha cobert aquestes troballes amb reportatges al Diario de Burgos i El Correo de Burgos respectivament. També hem estat portada a les notícies de la Televisió de Burgos. 

20 Agost 2018

Inici dels treballs arqueològics a Revenga (Burgos)

Aquest matí han començat les tasques de condicionament i senyalització al jaciment de Revenga (Burgos) per tal de facilitar l’inici dels treballs d’excavació arqueològica. La direcció de l’excavació i l’equip tècnic es va desplaçar ahir al jaciment i aquest vespre s’hi han incorporat estudiants de la Universitat de Barcelona.

<<  3 4 5 6 7 [89  >>