Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

08 abril 2019

Cocció experimental de ceràmica al Jaciment de Santa Margarida (Martorell)

Aquest cap de setmana el GRAMP s’ha fet present a la cocció experimental de ceràmica que organitzen anualment la Universitat de Barcelona i el Centre d’Estudis Martorellencs (CEM) en el marc de l’assignatura Metodologia Arqueològica III de segon curs del grau d’Arqueologia.

24 Gener 2019

Noves publicacions

Us comuniquem que hem actualitzat la secció de publicacions (mostra publicacions) de la nostra web. Ara hi podreu trobar, amb els enllaços corresponents els resultats de les darreres recerques que s’han dut a terme en les diferents línies del grup:Mediterraneum, Arqueología del paisaje, Cerámica i procesos productivos.

27 Novembre 2018

Participació a la Jornada Osona Debats

El passat divendres 23 de novembre el GRAMP fou present a la Jornada Osona Debats que organitza la Fundació Antiga Caixa de Manlleu i l'Ateneu de Vic. Maria Ocaña i Imma Ollich van parlar sobre el rol dels museus i l’arqueologia a Osona, respectivament, en una taula conjunta amb Carles Garcia del Museu del Ter, Mercè Colom (CETT-UB) i Jaume Ayats del Museu de la Música de Barcelona.

20 Novembre 2018

Participació al Congrés d’Arqueologia del Camperolat (II)

vitoria gasteiz 2018La Universitat del País Basc ha publicat l’enregistrament de les diferents comunicacions al congrés “Archaeology of Peasantry”, on vam participar des del GRAMP amb la comunicació titulada “Peripheral landscapes and mountain areas (5th-9th Centuries): The case study of Revenga (Burgos)”.

19 Març 2019

Congres Internacional: “Mercats i espais econòmics al segle XV. El món del mercader Torralba”

Us comuniquem que els propers 21 i 22 de maig de 2019, celebrarem a la Universitat de Barcelona el Congrés Internacional “Mercats i espais econòmics al segle XV. El món del mercader Torralba” organitzat des del GRAMP en el marc d’execució dels projectes FÈNIX/FENICE (Recercaixa 2017 i HAR2015-65285-R). La celebració d’aquest congrés esdevindrà una ocasió de primer ordre per posar en comú les darreres recerques del món mercantil a la Mediterrània del segle XV i per donar a conèixer alguns resultats sobre l’estudi en curs dels fons del Mercader Joan de Torralba. Adjunt hi trobareu el programa de sessions. Us hi esperem!

13 Desembre 2018

Premis

Des del GRAMP ens volem fer ressò de dos reconeixements rebuts recentment per membres de l’equip. D’una banda el Premi Memorial Josep Barberà i Farràs que lliura anualment la Societat Catalana d’Arqueologia i que enguany en la quinzena edició ha premiat l’obra titulada La ceràmica comuna de cuina d’època medieval: Provinença, tecnologia i comerç al camp català, escrita per la nostra companya Esther Travé.

22 Novembre 2018

Participació al Congrés d’Arqueologia Tarraco Biennal

El GRAMP ha participat en un esdeveniment doble celebrat a la ciutat de Tarragona. La Universitat Rovira i Virgili ha organitzat entre els dies 21 i 24 de novembre el IV Congrés Internacional d’Arquelogia i Món Antic i la VII Reunió d’Arqueologia Cristiana Hispànica. El tema del congrés ha estat “El cristianisme a l’Antiguitat Tardana”.

09 Novembre 2018

Participació al Congrés Anual del Ceramic Petrology Group (CPG2018)

El GRAMP s’ha fet present al Congrés Anual del Ceramic Petrology Group (CPG 2018) celebrat els dies 8 i 9 de novembre al Competence Center Archaeometry - Baden-Wuerttemberg (CCA-BW) de la Universitat de Tübingen (Alemanya), amb una comunicació titulada “Technological Change and Exchange between peasant communities in the Upper Arlanza Basin”. En aquesta xerrada d’Esther Travé, s’hi han presentat els resultats de les darreres anàlisis petrogràfiques de material ceràmic procedent de Revenga (Burgos). També s’hi ha portat un pòster realitzat en col•laboració amb els companys del Centre d’Estudis Martorellencs, on s’hi ha presentat resultats dels anàlisis de ceràmica de Santa Margarida (Martorell).

<<  2 3 4 5 6 [78 9  >>