Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

20 Agost 2019

Campanya programada al jaciment de l’Esquerda

Ahir vam començar la segona campanya d’aquest estiu al Jaciment de l’Esquerda. Després dels treballs que els alumnes de pràctiques del grau d’arqueologia van realitzar al juliol al sector de la muralla medieval, des d’ahir i fins al 31 d’agost, diversos investigadors del GRAMP participen a la campanya anual. La intervenció es duu a terme tant al sector ibèric com medieval.

31 Juliol 2019

Excavacions arqueològiques del GRAMP al Poblat de Revenga

El GRAMP inicia una nova campanya d’excavacions arqueològiques, després de cloure la intervenció anual a Santa Margarida, que va finalitzar el passat divendres. Actualment ens trobem a Revenga (Comunero de Revenga, Burgos), on continua l’excavació del poblat de l’alta edat mitjana, amb nombrosos fons de cabana i alguns espais de producció. Els treballs, que van començar ahir, s’allargaran fins el proper dissabte 10 d’agost. Els objectius de la campanya passen per esgotar, si es possible, els sectors oberts a dia d’avui i documentar les estructures de roca.

25 Juny 2019

Comencen les campanyes d’excavació del GRAMP a l’Esquerda (Roda de Ter) i Sant Genís de Rocafort (Martorell)

Amb l’arribada de l’estiu comencem la temporada de camp. Avui han començat les tasques d’excavació arqueològica en alguns dels Jaciments arqueològics dirigits per investigadors del GRAMP. Al Jaciment de l’Esquerda (Roda de Ter), ha començat la campanya de pràctiques dels estudiants del Grau d’Arqueologia: 12 estudiants treballaran a la zona d’accés a la muralla carolíngia, sota la direcció d’Albert Pratdesaba, Esther Travé i Imma Ollich.

A Sant Genís de Rocafort (Martorell), ha començat la 2a campanya d’excavacions programades en el marc del projecte quadriennal de recerca coordinat pel Centre d’Estudis Martorellencs. Pablo del Fresno, Alfred Mauri i Josep Socorregut dirigeixen aquesta intervenció.

29 abril 2019

Obert el termini de preinscripció a la Campanya d’excavació arqueològica a L’Esquerda (Roda de Ter, Osona)

Hasta el 15 de junio está abierto el plazo de inscripción en las campañas de excavación arqueológica que desde la Fundació Privada l’Esquerda se organiza este verano en el Poblado Ibérico y Medieval de l’Esquerda. Varios investigadores del GRAMP dirigen las tareas de campo y la investigación arqueológica. Podéis encontrar el formulario de inscripción aquí.

12 Agost 2019

Conferència a Revenga i retalls de premsa

Aquest cap de setmana hem acabat la campanya anual al jaciment de Revenga. Com cada any, el darrer cap de setmana de la campanya, les directores de l’excavació i investigadores del GRAMP, Karen Álvaro i Esther Travé han ofert una xerrada de divulgació per donar a conèixer els resultats, amb bona afluència de públic. Els treballs han acabat amb la delimitació de noves estructures d’hàbitat i producció en els sectors iniciats en intervencions anteriors.

16 Juliol 2019

Excavacions arqueològiques del GRAMP al Jaciment de Santa Margarida

Després de cloure amb èxit les excavacions al jaciment de Sant Genís de Rocafort (Martorell) i l’assignatura de pràctiques de camp al Jaciment de l’Esquerda (Roda de Ter), la setmana passada vam iniciar la campanya programada d’excavacions arqueològiques al Jaciment de Santa Margarida, coordinada pel Centre d’Estudis Martorellencs, del qual en son membres diversos investigadors del GRAMP. En aquesta campanya, una vintena d’estudiants procedents de diferents universitats treballen sota la direcció d’Alfred Mauri, Rosario Navarro i Esther Travé. Entre ells s’hi compten les estudiants de la Universitat de Barcelona que realitzen l’assignatura de pràctiques del Grau d’Arqueologia.

02 Mai 2019

Obert el termini de preinscripció a la Campanya d’excavació arqueològica a Revenga (Comunero de Revenga, Burgos)

Fins al 7 de juny us podeu inscriure a la campanya d’excavació arqueològica que organitzem des del GRAMP al jaciment de Revenga, sota la direcció de les Dres. Karen Álvaro i Esther Travé i que tindrà lloc entre els dies 29 de juliol i 11 d’agost de 2019. Descarregueu, si us plau, la butlleta adjunta i envieu-la un cop emplenada a la dra. Esther Travé (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Ens posarem en contacte amb els estudiants seleccionats a partir del 17 de juny.

23 abril 2019

Obert el termini de preinscripció a les Campanyes d’excavació arqueològica a Santa Margarida i Sant Genís de Rocafort (Martorell)

A partir d’avui i fins al 30 de maig us podeu inscriure a les campanyes d’excavació arqueològica que des del Centre d’Estudis Martorellencs s’organitzen aquest estiu als jaciments de Santa Margarida i Sant Genís de Rocafort (Martorell). Diversos investigadors del GRAMP, també membres del CEM, dirigeixen les tasques de camp i la recerca arqueològica. Podeu trobar tota la informació i la butlleta d’inscripció a la web del CEM.

<<  1 2 3 4 5 [67 8 9  >>