Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

22 Novembre 2019

CIDICO – Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior

També aquesta setmana té lloc a Madrid el I Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior (CIDICO), organitzat per la Universitat d'Almeria i l'Association University of Scientific Formation Psychology and Education Research. Es pretén impulsar una trobada interdisciplinària de professors, on totes les àrees de coneixement de la Universitat es vegin reflectides, i on puguin donar a conèixer els seus treballs referents a la Innovació Docent, metodologies i projectes de recerca.

20 Novembre 2019

Seminari “Los paisajes de la cerámica”

Aquesta setmana s'ha celebrat a Madrid el Seminari “Los paisajes de la cerámica”, organitzat per l'Instituto del Patrimonio Cultural de España. L'objectiu d'aquestes jornades, que tenen lloc entre els dies 19 i 21 de novembre de 2019, és analitzar els espais generats per l'activitat humana relacionada amb la ceràmica, fonamentalment paisatges urbans i periurbans, que constitueixen un valuós testimoni arqueològic de cultures des de la antiguitat fins als nostres dies.

28 Octubre 2019

Participació del GRAMP al Congrés de la Asociación de Humanidades Digitales Hispánicas

La setmana passada va tenir lloc a Toledo el IV Congrés de la Asociación de Humanidades Digitales Hispánicas, organitzat en col•laboració amb la Universitat de Castilla-La Mancha. Els investigadors del GRAMP s’hi van fer presents en dues comunicacions. Vam presentar la base de dades generada per a la gestió dels fons Torralba, actualment en estudi, en la presentació titulada “Explotación de documentación contable para ela estudio de las sociedades mercantiles bajomedievales: Ontología del sistema FENIX y gestión integrada de big data”, a càrrec de la Dra. Esther Travé; i també ...

27 Setembre 2019

Inici de les pràctiques de ceramologia al Laboratori d’Arqueologia Medieval

GRAMPUB 2019 09 29 0001 Amb l’inici de curs, el GRAMP inicia les pràctiques de ceramologia per als estudiants dels graus d’Arqueologia i Història. Durant aquestes pràctiques quadrimestrals, reconegudes amb un crèdit de lliure elecció, diversos estudiants col·laboren amb els investigadors del GRAMP en les tasques d’inventari i estudi de materials ceràmics de les excavacions realitzades en el marc dels diferents projectes de recerca actius.

21 Novembre 2019

I Simposio Anual de Patrimonio Natural y Cultural ICOMOS España

El I Simposio Anual de Patrimonio Natural y Cultural ICOMOS España se celebra a Madrid entre els dies 21 i 23 de novembre i té com a objectiu oferir un fòrum per a la presentació de les últimes investigacions i desenvolupaments en el camp de la conservació, restauració, documentació, protecció i difusió dels monuments, conjunts i llocs del patrimoni natural i cultural. 

11 Novembre 2019

Participació del GRAMP al VI Congrés d’Arqueologia Medieval

Transcorreguts 20 anys des de la darrera edició del Congrés d’Arqueologia Medieval Espanyola (CAME), la setmana passada es va celebrar al Museu Arqueològic d’Alacant una nova edició d’aquest congrés, amb l’objectiu de fer balanç de l’estat actual de l’Arqueologia Medieval a la Península Ibèrica, incorporant també els treballs arqueològics de Portugal. El GRAMP s’hi ha fet present amb dues comunicacions que han donat a conèixer en aquest entorn científic els treballs realitzats a Revenga i el Priorat de Sant Genís de Rocafort.

23 Octubre 2019

Participació del GRAMP al Congrés LRCW7 a València

La setmana passada es va celebrar a València el 7è Congres sobre Ceràmica Comuna Romana Tardana (LRCW7). En aquesta edició s‘hi ha celebrat una sessió especial sobre les ceràmiques comunes del segle VIII, que en un període molt marcat de transformació entre el món antic i el medieval presenta encara moltes qüestions per resoldre. Els investigadors del GRAMP ens hi hem fet presents amb una comunicació sobre les ceràmiques de Revenga que, amb aquesta cronologia, constitueixen un bon exemple dels circuits locals i regionals en determinats territoris de muntanya.

18 Setembre 2019

Participació a l’EMAC 2019

Entre els dies 16 i 18 de Setembre, la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona ha estat la seu de la 15a edició de l’European Meeting on Ancient Ceramics (EMAC 2019). Els investigadors del GRAMP, en col·laboració amb el Centre d’Estudis Martorellencs, s’hi han fet presents amb la presentació del pòster titulat “Sampling strategies via statistical exploitation of morphometric data: Maximizing the assets of petrographic examination for a chronological review at the medieval town of Martorell (Barcelona, Spain)”, a la sessió en honor de Mike Baxter.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>