Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

13 Desembre 2018

Premis

Des del GRAMP ens volem fer ressò de dos reconeixements rebuts recentment per membres de l’equip. D’una banda el Premi Memorial Josep Barberà i Farràs que lliura anualment la Societat Catalana d’Arqueologia i que enguany en la quinzena edició ha premiat l’obra titulada La ceràmica comuna de cuina d’època medieval: Provinença, tecnologia i comerç al camp català, escrita per la nostra companya Esther Travé. 

D’altra banda, l’estudiant de doctorat Guillem Domingo Ribas, que aquest curs inicia la seva tesi sobre el territori de l’Alto Arlanza en el marc del nostre grup de recerca, ha estat guardonat amb el Premi al millor treball de final del màster GIS & Archaeology de la Universitat d’Edimburg, amb un treball titulat A QGIS pluguin to explore landscape connectivity through least-cost path networks and circuit theory. Enhorabona a tots dos!