Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

02 Mai 2019

Obert el termini de preinscripció a la Campanya d’excavació arqueològica a Revenga (Comunero de Revenga, Burgos)

Fins al 7 de juny us podeu inscriure a la campanya d’excavació arqueològica que organitzem des del GRAMP al jaciment de Revenga, sota la direcció de les Dres. Karen Álvaro i Esther Travé i que tindrà lloc entre els dies 29 de juliol i 11 d’agost de 2019. Descarregueu, si us plau, la butlleta adjunta i envieu-la un cop emplenada a la dra. Esther Travé (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Ens posarem en contacte amb els estudiants seleccionats a partir del 17 de juny.

23 abril 2019

Obert el termini de preinscripció a les Campanyes d’excavació arqueològica a Santa Margarida i Sant Genís de Rocafort (Martorell)

A partir d’avui i fins al 30 de maig us podeu inscriure a les campanyes d’excavació arqueològica que des del Centre d’Estudis Martorellencs s’organitzen aquest estiu als jaciments de Santa Margarida i Sant Genís de Rocafort (Martorell). Diversos investigadors del GRAMP, també membres del CEM, dirigeixen les tasques de camp i la recerca arqueològica. Podeu trobar tota la informació i la butlleta d’inscripció a la web del CEM.

19 Març 2019

Congres Internacional: “Mercats i espais econòmics al segle XV. El món del mercader Torralba”

Us comuniquem que els propers 21 i 22 de maig de 2019, celebrarem a la Universitat de Barcelona el Congrés Internacional “Mercats i espais econòmics al segle XV. El món del mercader Torralba” organitzat des del GRAMP en el marc d’execució dels projectes FÈNIX/FENICE (Recercaixa 2017 i HAR2015-65285-R). La celebració d’aquest congrés esdevindrà una ocasió de primer ordre per posar en comú les darreres recerques del món mercantil a la Mediterrània del segle XV i per donar a conèixer alguns resultats sobre l’estudi en curs dels fons del Mercader Joan de Torralba. Adjunt hi trobareu el programa de sessions. Us hi esperem!

13 Desembre 2018

Premis

Des del GRAMP ens volem fer ressò de dos reconeixements rebuts recentment per membres de l’equip. D’una banda el Premi Memorial Josep Barberà i Farràs que lliura anualment la Societat Catalana d’Arqueologia i que enguany en la quinzena edició ha premiat l’obra titulada La ceràmica comuna de cuina d’època medieval: Provinença, tecnologia i comerç al camp català, escrita per la nostra companya Esther Travé.

29 abril 2019

Obert el termini de preinscripció a la Campanya d’excavació arqueològica a L’Esquerda (Roda de Ter, Osona)

Hasta el 15 de junio está abierto el plazo de inscripción en las campañas de excavación arqueológica que desde la Fundació Privada l’Esquerda se organiza este verano en el Poblado Ibérico y Medieval de l’Esquerda. Varios investigadores del GRAMP dirigen las tareas de campo y la investigación arqueológica. Podéis encontrar el formulario de inscripción aquí.

08 abril 2019

Cocció experimental de ceràmica al Jaciment de Santa Margarida (Martorell)

Aquest cap de setmana el GRAMP s’ha fet present a la cocció experimental de ceràmica que organitzen anualment la Universitat de Barcelona i el Centre d’Estudis Martorellencs (CEM) en el marc de l’assignatura Metodologia Arqueològica III de segon curs del grau d’Arqueologia.

24 Gener 2019

Noves publicacions

Us comuniquem que hem actualitzat la secció de publicacions (mostra publicacions) de la nostra web. Ara hi podreu trobar, amb els enllaços corresponents els resultats de les darreres recerques que s’han dut a terme en les diferents línies del grup:Mediterraneum, Arqueología del paisaje, Cerámica i procesos productivos.

27 Novembre 2018

Participació a la Jornada Osona Debats

El passat divendres 23 de novembre el GRAMP fou present a la Jornada Osona Debats que organitza la Fundació Antiga Caixa de Manlleu i l'Ateneu de Vic. Maria Ocaña i Imma Ollich van parlar sobre el rol dels museus i l’arqueologia a Osona, respectivament, en una taula conjunta amb Carles Garcia del Museu del Ter, Mercè Colom (CETT-UB) i Jaume Ayats del Museu de la Música de Barcelona.

<<  1 2 3 4 5 [67 8 9  >>