Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

20 Novembre 2018

Participació al Congrés d’Arqueologia del Camperolat (II)

vitoria gasteiz 2018La Universitat del País Basc ha publicat l’enregistrament de les diferents comunicacions al congrés “Archaeology of Peasantry”, on vam participar des del GRAMP amb la comunicació titulada “Peripheral landscapes and mountain areas (5th-9th Centuries): The case study of Revenga (Burgos)”.

27 Octubre 2018

Participació a les V Jornades d’Arqueologia de la Catalunya Central

Diferents membres del GRAMP.UB, juntament amb l’equip de l’Esquerda, han participat a les V Jornades d’Arqueologia de la Catalunya Central, que enguany s’han celebrat al Museu de la Pell d’Igualada. En una comunicació titulada “L’evolució de la fortalesa de l’Esquerda des del Bronze final fins a l’Edat Mitjana”.

04 Octubre 2018

IV Jornadas de Estudiantes de Historia “Clotario Blest”

afiche web3 0La setmana vinent, el nostre company Ginés Puente participarà a les IV Jornadas de Estudiantes de Historia “Clotario Blest”, que tindran lloc a la Universitat de Santiago de Chile entre els dies 9 i 10 d’octubre de 2018.

07 Setembre 2018

Participació del GRAMP al Congrés de l’Associació Europea d’Arqueòlegs

Aquest matí ha tingut lloc la sessió #747 – Archaeology of the Visigothic and Carolingian Europe (5th – 9th Centuries), organitzada pels Drs. Imma Ollich, Albert Pratdesaba i Roeland Paardekooper. Diferents investigadors del GRAMP han participat amb presentacions relacionades amb els treballs que desenvolupa el grup a l’actualitat als jaciments de Santa Margarida, Revenga i l’Esquerda entre d’altres

 

09 Novembre 2018

Participació al Congrés Anual del Ceramic Petrology Group (CPG2018)

El GRAMP s’ha fet present al Congrés Anual del Ceramic Petrology Group (CPG 2018) celebrat els dies 8 i 9 de novembre al Competence Center Archaeometry - Baden-Wuerttemberg (CCA-BW) de la Universitat de Tübingen (Alemanya), amb una comunicació titulada “Technological Change and Exchange between peasant communities in the Upper Arlanza Basin”. En aquesta xerrada d’Esther Travé, s’hi han presentat els resultats de les darreres anàlisis petrogràfiques de material ceràmic procedent de Revenga (Burgos). També s’hi ha portat un pòster realitzat en col•laboració amb els companys del Centre d’Estudis Martorellencs, on s’hi ha presentat resultats dels anàlisis de ceràmica de Santa Margarida (Martorell).

26 Octubre 2018

Participació al Congrés d’Arqueologia del Camperolat

Aquest divendres 26 d’octubre, el GRAMP.UB s’ha fet present al Congrés Internacional “Archaeology of Peasantry”, organitzat per la Universitat del País Basc (UPV/EHU) i celebrat a la Facultat de Lletres, a Vitòria, amb una comunicació titulada “Peripheral landscapes and mountain areas (5th-9th Centuries): The case study of Revenga (Burgos)” a càrrec de les nostres companyes Karen Álvaro i Esther Travé.

25 Setembre 2018

Inici de curs al Laboratori d’Arqueologia Medieval

Durant la segona quinzena de setembre, coincidint amb l’inici de curs acadèmic, alguns estudiants d’arqueologia han iniciat les “Pràctiques de Ceramologia en contextos medievals i moderns” que ofereix el GRAMP.

03 Setembre 2018

Retalls de premsa

La setmana passada vam cloure la campanya arqueològica al jaciment de Revenga. La intervenció d’enguany ha permès confirmar la distinció de les dues fases d’hàbitat conegudes per a l’assentament a més de la morfologia d’alguns dels espais de producció. La premsa regional ha cobert aquestes troballes amb reportatges al Diario de Burgos i El Correo de Burgos respectivament. També hem estat portada a les notícies de la Televisió de Burgos. 

<<  1 2 3 4 [56 7  >>