Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

07 Setembre 2018

Participació del GRAMP al Congrés de l’Associació Europea d’Arqueòlegs

Aquest matí ha tingut lloc la sessió #747 – Archaeology of the Visigothic and Carolingian Europe (5th – 9th Centuries), organitzada pels Drs. Imma Ollich, Albert Pratdesaba i Roeland Paardekooper. Diferents investigadors del GRAMP han participat amb presentacions relacionades amb els treballs que desenvolupa el grup a l’actualitat als jaciments de Santa Margarida, Revenga i l’Esquerda entre d’altres

 

25 Agost 2018

Excavacions a Revenga (Burgos) i xerrada de divulgació

Aquesta tarda ha tingut lloc a Revenga la xerrada de divulgació que anualment oferim des del GRAMP per als habitants i estiuejants dels pobles de la zona, convidats pels tres Ajuntaments que regeixen l’espai comunal on s’hi ubica el jaciment.

06 Agost 2018

Revenga y su entorno Transferencias culturales en la alta Edad Media

Cartel-Charla-2018 350pxDissabte 25 d'Agost de 2018. Comunero de Revenga. Casa de Madera, 19: 00h

Presentació de l'excavació arqueològica en curs i dels treballs analítics realitzats. Xerrada a càrrec de Karen Álvaro i Esther Travé Professores de la Universitat de Barcelona.

 

10 Juliol 2018

Inici de la campanya Programada i de Pràctiques a Santa Margarida (Martorell)

SM2018 grampub 200Ahir, dilluns 9 de juliol es va iniciar una nova campanya d’excavacions al jaciment arqueològic de Santa Margarida (Martorell, Barcelona). Els treballs dirigits pels membres del GRAMP Esther Travé i Alfred Mauri, juntament amb la Dra. Rosario Navarro i coordinats des del Centre d’Estudis Martorellencs (CEM), tenen com a objectiu aprofundir en el coneixement de les fases més antigues de la Sagrera medieval.

03 Setembre 2018

Retalls de premsa

La setmana passada vam cloure la campanya arqueològica al jaciment de Revenga. La intervenció d’enguany ha permès confirmar la distinció de les dues fases d’hàbitat conegudes per a l’assentament a més de la morfologia d’alguns dels espais de producció. La premsa regional ha cobert aquestes troballes amb reportatges al Diario de Burgos i El Correo de Burgos respectivament. També hem estat portada a les notícies de la Televisió de Burgos. 

20 Agost 2018

Inici dels treballs arqueològics a Revenga (Burgos)

Aquest matí han començat les tasques de condicionament i senyalització al jaciment de Revenga (Burgos) per tal de facilitar l’inici dels treballs d’excavació arqueològica. La direcció de l’excavació i l’equip tècnic es va desplaçar ahir al jaciment i aquest vespre s’hi han incorporat estudiants de la Universitat de Barcelona.

23 Juliol 2018

Final de la Campanya de Pràctiques a Santa Margarida (Martorell)

El passat divendres 20 de juliol, els estudiants de pràctiques del grau d’Arqueologia van acabar la seva campanya de pràctiques. En aquesta edició han continuat treballant, entre altres llocs, en algunes de les sitges identificades en la campanya de pràctiques del 2017.

06 Juliol 2018

Cloenda de les primeres campanyes arqueològiques del GRAMP aquest estiu

SGR2018 grampubDivendres 6 de juliol hem acabat la campanya de Pràctiques dels estudiants de la UB al Jaciment de l’Esquerda (Roda de Ter, Osona) i la campanya d’excavacions programada al Monestir de Sant Genís de Rocafort (Martorell, Baix Llobregat) que ha tingut lloc simultàniament.

 

<<  1 2 3 4 [56  >>