Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Mauri i Martí, Alfred

Mauri i Martí, Alfred

Centre d’Estudis Martorellencs

Doctor en Història Medieval per la Universitat de Barcelona amb la tesi titulada “La configuració del paisatge medieval: el comtat de Barcelona fins al segle XI”.

Arxiver des de 1981 fins 2002; professor i coordinador de titulació de l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents de la UAB entre 2002 i 2016, i director d’aquest mateix centre des de 2016 i fins el 2018.
Són àmbits de recerca prioritaris l’arqueologia del paisatge, de l’arquitectura (preferentment per a l’època altmedieval i medieval), el tractament integrat i georeferenciat d'informació històrica i la seva anàlisi i explotació mitjançant l’aplicació de tècniques de Big Data, i la gestió de documents en el que afecta a la gestió i preservació de la informació generada en els processos d'investigació científica.

Publicacions:

Mauri, A. (2014): El Castellvell de Rosanes. Centre d’Estudis Martorellencs. Martorell.

Farreny, M.; Mauri, A.; Navarro, R. (2012): “La necròpolis de Santa Margarida de Martorell”, dins Arqueologia funerària al nord-est peninsular (segles VI-XII). Monografies d’Olèrdola 3. 2. Museu d’Arqueologia de Catalunya. Barcelona.

Mauri, A.; Travé, E.; Del Fresno, P. (2012): “An Integrated Implementation of Written and Material Sources – Conceptual Challenge and Technological Resources”, Ollich, I. (ed.) Archaeology, New Approaches in Theory and Techniques, InTech.

Mauri, A.; Del Fresno, P. (2009). “Estudi arqueològic integral del castell-convent de Penyafort.” II Monografies del Foix. Documents de Treball. Sèrie Territori.16, Diputació de Barcelona, 63 – 69.