Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Cuadrada Majó, Coral

Cuadrada Majó, Coral

Universitat Rovira i Virgili

Doctora en història medieval per la Universitat de Barcelona des de 1987, amb una tesi sobre la història medieval del Maresme, guardonada amb el premi Iluro d'aquest mateix any. Professora Titular d'Història Medieval a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona). Imparteixo també docència en el màster interuniversitari sobre Estudis de Dones, gènere i ciutadania, del qual sóc coordinadora. La meva línia d'investigació principal és el comerç internacional entre els segles XIII i XV, la història de la medicina i la història de les dones. He estat investigadora principal en diferents projectes de R + D. Sóc investigadora de l'MARC (Medical Anthropology Research Center) de la URV i del GRAMP. Sóc directora de l'Arxiu dels Marquesos de Santa Maria de Barberà (Vilassar de Dalt).

Publicacions:

Cuadrada, C (2019): “Ensenyar l’art de la mercaderia medieval”, Millars, Castelló: Universitat Jaume I (en premsa).

Cuadrada, C. (2018): “L’arxiu dels Marquesos de Santa Maria de Barberà”, en Cuadrada, C.; Garriga, M. (coords.), El Rescat de les Cent Donzelles o de Sant Esteve, Vila-seca-Tarragona: Publicacions URV, pp. 25-55.

Cuadrada, C. (2018): “De mulierum relatione: Mujeres lulianas”, Enrahonar. An International Journal of Theoretical and Practical Reason, n. Extra, pp. 287-298.

Cuadrada, C. (2015): “Marginalidad y Otredad en Cataluña (siglos XIV-XVI)”, En la España Medieval, 38, pp. 57-97.

Cuadrada, C. (2015): “Aportaciones a la visión de la pobreza en la baja edad media”, Espacio, Tiempo y Forma, 28, pp. 275-301.